United Economy Kwartiermakers

Een voortrekkersrol binnen de beweging United Economy spelen de United Economy Kwartiermakers. Dat zijn bedrijven en organisaties die in hun branche voorop lopen met duurzaam en sociaal ondernemerschap. En zich actief inzetten voor de ontwikkeling, kwaliteit en zichtbaarheid van de United Economy. 

Tevens zijn zij de naamgever van de beweging United Economy. In 2017 is deze groep namelijk opgericht met als naam United Economy. Als United Economy Kwartiermakers zijn ze een drijvende kracht binnen de beweging. Kwartiermakers ontmoeten elkaar en werken samen aan het vooruit brengen van de United Economy. 

De Kwartiermakers zijn georganiseerd als coöperatie (Coöperatie United Economy Kwartiermakers) met een eigen bestuur. Tevens ziet de stichting United Economy toe op het gedachtengoed.

Kwartiermaker worden?

Wil je als koploperbedrijf aansluiten bij de United Economy Kwartiermakers? En je zo verbinden met de andere kwartiermakers en samen de schouders zetten onder de beweging?

Na je aanmelding als all inclusive-deelnemer plannen we een kennismakingsgesprek. Bij vragen kun je natuurlijk eerst contact opnemen. We kijken er naar uit jou en je bedrijf te leren kennen!

Wie zijn de kwartiermakers?

Bestuur United Economy Kwartiermakers

Arnout van Dijk

Bestuur coöperatie

Directeur Kurago

Heidi Leenaarts

Bestuur coöperatie en stichting

Circulair adviseur diverse organisaties

Ingrid Zevallos

Bestuur coöperatie

Eigenaar Amna VA

Michel Bruisten

Bestuur coöperatie

Directeur Bruisten Consultancy

Ted van den Bergh

Bestuur coöperatie

Diverse bestuursfuncties en maatschappelijke rollen

Jeanne van Ittersum

Bestuur stichting

Oprichter Trash'ure Taarten

Frank Gorter

Bestuur stichting

Sociaal Architect, Rentmeester 2.0, Oprichter Voedsel uit het Bos