Zakelijk deelnemen

Ben jij een (mkb-)bedrijf of organisatie die echt een verschil wil maken? United Economy biedt een dynamisch netwerk en een duurzaam gedreven handelsomgeving waarin deelnemers elkaar ondersteunen en versterken.

United Economy-deelnemers helpen elkaar vooruit door onderlinge handel en kennisdeling. Verbinding is de sleutel voor gezonde bedrijfsvoering en een gezonde economie. Je geeft als (mkb-)bedrijf of organisatie commitment om steeds stappen te zetten in duurzaam en sociaal ondernemerschap. De waarde die je creëert voor je klanten, je medewerkers, je omgeving en de wereld: dáár gaat het om. Herken je je hierin? Welkom in de United Economy!

Ondernemers noemen de volgende voordelen:

Waardevol netwerk en nieuwe klanten

Gemak bij duurzaam, sociaal en lokaal inkopen

Korte betaaltermijnen

Systeemverandering door de kracht van onderop

Positieve energie

Kennisdeling en innovatie

Zakelijk aansluiten kan op drie manieren:

1 Kies voor volop meedoen (all inclusive)

Past je bedrijf of organisatie perfect binnen de United Economy en wil je volop meedoen? Dan kies je voor de meerwaarde van onze events, activiteiten, campagnes, netwerkbouwers, het kiesmerk en de zichtbaarheid in de handelsomgeving en website. Je maakt deel uit van de landelijke beweging United Economy en treedt toe tot de Kwartiermakers-groep binnen United Economy. Ook ben je welkom op de bijeenkomsten van lokale communities. Bovendien open je een account op de handelsomgeving, zodat je direct kunt profiteren van (circulair) zaken doen. Je bepaalt zelf of je nu al de circulaire rekening activeert of dat je eerst start met zaken doen in euro’s. De lidmaatschapsbijdrage is 500,- (circulaire) euro’s ex btw per jaar.

2 Sluit aan bij een lokale community

Binnen een lokale community, als onderdeel van de landelijke beweging, werk je met andere lokale ondernemers aan impactvol zakendoen, lokale bijeenkomsten en gezamenlijke zichtbaarheid. De handelsomgeving, het kiesmerk en de circulaire rekening (optioneel) ondersteunen dat. Ook sta je samen sterk om de gemeente te betrekken bij het lokaal inkopen. Lokale bedrijven in de onderstaande regio’s werken al op die manier samen:

  • Alkmaar
  • Arnhem
  • Utrecht
  • Zeist
  • Nijmegen (in voorbereiding)

 

Lidmaatschapsbijdrage vanaf 50,- (circulaire) euro’s. Check de lokale communities voor de voorwaarden en hoe je mee kunt doen. Staat jouw regio er nog niet bij? Neem dan contact op of er in jouw omgeving al animo is voor het starten van een community, waar jij aan kunt bijdragen.

3 Open je account op de United Economy-handelsomgeving

Ook als er nog geen lokale community in jouw buurt is, kun je al circulair zaken doen en het kiesmerk voeren. De United Economy verbindt alle deelnemende bedrijven, ongeacht of je bij een lokale community aangesloten bent. In de circulaire handelsomgeving vind je elkaar makkelijk, doe je zoveel mogelijk zaken met duurzame doeners en versterk je de duurzame economie. Door lid te worden open je een account op de handelsomgeving, zodat je direct kunt starten met (circulair) zaken doen en duurzame connecties kunt leggen.

Jouw deelname is belangrijk. Of je je account nou wel of niet voor circulaire betalingen gebruikt. Want je draagt bij aan de groei naar de mijlpaal van 10.000 bedrijven!

De financiële bijdrage is vanaf 50,- (circulaire) euro’s per jaar, afhankelijk van de bedrijfsomvang.