Regionale Handelscarrousel

25 oktober 2023

Arnhem

Om elkaar regelmatig te ontmoeten en het duurzaam handelen te bevorderen organiseert UE een aantal keer per jaar een Handelscarrousel. 

Na het succes van vorig jaar, hebben United Economy en Arnhems Hert een nieuwe regionale editie gepland. Hiervoor nodigen we niet alleen de leden uit, maar we vragen jullie ook om een (of meer) introducé(es) mee te nemen. Het doel is om je lokale partners (beter) te leren kennen en zo het regionale netwerk te versterken.

Op 25 oktober van 16.00 – 18.30 worden we verwelkomd door Bram Stenekes van Parkrestaurant De Waard op het IPKW terrein in Arnhem.

Programma

16.00u Ontvangst
16.30u Sprekers
17.00u 2 Carrouselrondes
18.00u Borrel en napraten (tot 18.30)

Sprekers

  • Op Industriepark Kleefse Waard wordt het duurzame en moderne Parkrestaurant ook wel de huiskamer van IPKW genoemd. Kersverse Arnhems Hert deelnemer Bram Stenekes, eigenaar van De Waard, neemt ons meer in zijn drijfveren en ervaringen op dit innovatieve terrein.
  • Houwke Ong van Arnhems Hert vertelt over zijn ervaring met de boekuitreiking van de Koop Lokaal Booster aan de Provinciale Leden van Gelderland.

Carrousel

  • Elke handelscarousselronde gebeurt in groepjes van 5-7 deelnemers
  • Elke deelnemer bereidt een pitch voor van max 1,5 minuut: wie je bent, welke producten en/of diensten je aanbiedt en wie/wat je zoekt. Dat mag om inkoop of verkoop gaan, beide is handel.  

Deelnemers & Introducé(es)

Benieuwd wie er allemaal komen?
Op de dynamische deelnemerslijst* kan je direct zien wie zich al heeft aangemeld.

Heb jij nog klanten en/of leveranciers die je graag wilt laten kennismaken met ons duurzame netwerk en het handelen in circulair geld? 

Nodig ze uit! 

Deze pdf kan je gebruiken om aan jouw meest waardevolle contacten te sturen. Zij kunnen zich dan zelf aanmelden.

Praktische details

Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

Uiteraard zijn aan deelname geen kosten verbonden, voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Aanmelden uiterlijk 20 oktober