Ontwikkelkunst

25 mei 2022

Landgoed Welna

Ervaring opdoen met een circulair mens- en wereldbeeld

“Jouw eigenheid draagt bij aan de ontwikkeling van de wereld.” 

Een mooie belofte. Maar is het waar? En hoe ontdek je waar jouw eigenheid ‘m precies in zit? Hoe zet je deze zo in dat het optimaal is voor jezelf en de wereld? De bijeenkomst op 25 mei geeft je helderheid over deze vragen. Niet door erover te praten, maar door het te erváren.

United Economy-deelnemer Inge Knoope (o.a. van School voor Samen) begeleidt deze middag samen met Heidi Leenaarts. Inge gebruikt daarbij een circulair mens- en wereldbeeld.

Een universele routekaart voor creatieve ontwikkeling, bewustwording en maatschappelijk ondernemerschap, met de wortels in de Creatiespiraal van haar broer Marinus Knoope.

‘Ontwikkelkunst’ is zowel een levensfilosofie als een concrete handreiking. Het maakt in één oogopslag de relatie helder tussen individuele ontwikkeling en de ontwikkeling van de wereld. Het laat de deelnemer kraakhelder ervaren wat de reikwijdte van circulariteit is: van duurzaam omgaan met de aarde tot inclusief ondernemerschap en van slimme samenwerkingen opzetten tot het belang van innerlijke balans. De middag geeft je niet alleen kennis en inzichten, maar ook fysiek voelbare ervaringen die beklijven. 

We gaan dit alles beleven in de authentieke setting van De Schaapskooi op Landgoed Welna. Bij goed weer is het grootste deel van de bijeenkomst buiten.

De bijeenkomst is op woensdag 25 mei van 11 tot 15 uur (aansluitend gelegenheid voor kampvuurgesprek of wandeling) en is speciaal voor United Economy-deelnemers. Meld je op tijd aan. Je krijgt bericht of er nog plek is.