Kampvuur

Kampvuurgesprekken

8 september 2023

Landgoed Welna (bij Epe)

Landgoed Welna nodigt uit om tot rust te komen, echt contact te maken met anderen en nieuwe mogelijkheden te zien. Anders gezegd: een optimale omgeving om te netwerken… maar niet op de gebruikelijke manier.

En de resultaten zijn ernaar! Tijdens eerdere UE-bijeenkomsten op deze natuurlijke plek, ver weg van de dagelijkse drukte, zijn al prachtige langdurige samenwerkingen en projecten ontstaan. Een ware versterking van jezelf, je bedrijf en het UE-netwerk.

Voor deze editie nodigen we ook Het Groene Brein uit. Een netwerk van bijna 150 wetenschappers dat ondersteuning biedt aan ondernemers die stappen willen zetten richting een nieuwe, duurzame economie. Een super mooie gelegenheid dus om eens compleet nieuwe mensen te spreken in deze bijzondere setting.

We gaan bij de groepsgrootte van ca. twaalf personen voor een samenstelling van ongeveer 50/50 tussen United Economy en Het Groene Brein. De middag start met een kennismaking en het (kort) uitdiepen van een thema, waarna we in tweetallen tijdens een boswandeling nieuwe verbindingen leggen.

Praktische details
> Vrijdag 8 september
> 13:00 – 16:00
> Landgoed Welna (bij Epe)

VOL = VOL, je krijgt na aanmelding bericht of er nog plek is.