Evenement Doordoen!

15 september 2023

Driebergen

Henk Smit (o.a. oprichter van UE-deelnemer Driekant) was een duurzaam en sociaal ondernemer, visionair, kunstenaar een veelkleurig mens. Hij omschreef zijn werk soms als ‘dradaïsme’. Logisch want hij trok draadjes tussen mensen om ze te verbinden. Om met hen, net als de Dadaïsten dat deden, met kinderlijke creativiteit, een portie absurdisme en vaak irrationele invallen en niet-traditionele benaderingen te werken aan de positieve ontwikkeling van mens en maatschappij. Vooral door zelf het voorbeeld te geven door te doen!

Henk heeft als mentor en inspiratiebron veel mensen, initiatieven en social enterprises verder geholpen. Hiervoor wordt op vrijdag 15 september een middag georganiseerd, waar we samen komen proeven aan het brede en rijke pallet van alle mensen en initiatieven waar hij mee heeft samengewerkt. Ook worden nieuwe maatschappelijke pioniers en andere geïnteresseerden uitgenodigd om deze middag mee te doen.

Doordoen! is een initiatief van Heidi Leenaarts-NijhofGeorge ParkerEvert-Jan UlrichBernard Uiling en Marijn Smit

Het vindt plaats op vrijdag 15 september 2023 in Antropia, naast Station Driebergen-Zeist.

Op de website vind je meer informatie over het evenement en het programma. Toegangskaarten kunnen worden betaald in circulaire euro’s vanaf genoemde website.