‘Jouw groei is onvermijdelijk’
Als je wilt deelnemen aan de nieuwe economie dan betekent dit dat je iets wilt veranderen. En dat begint met een verandering in jezelf. Wat wil ik eigenlijk in mijn omgeving? Met mijn bedrijf? Klopt het wel wat ik doe? Waar ligt mijn verantwoordelijkheid? Waar wil ik eigenlijk verantwoordelijkheid voor nemen?
En hoe dan? Wij nodigen je uit om jouw rol in deze nieuwe economie te onderzoeken – als ondernemer én als mens. 

United minds-sessies
Een uitnodiging tot groei als ondernemer en als mens in een specifieke gespreksvorm. Samen met ongeveer acht  United-leden vertrekken we vanuit een voor jou relevante situatie, waar jij als waardengedreven ondernemer met regelmaat tegenaan loopt en als lastig ervaart.

We richten ons op het voeren van de ‘echte’ gesprekken, waar gevoeligheden aan bod komen, daar waar de leerkansen liggen, waar je groei begint. Dit gesprek zit niet alleen, maar wel óók in de specifieke vorm. Geen even-koffie-drinken-gesprek.

Deze gespreksvorm;
– levert nieuwe inzichten op voor zowel de inbrenger als de overige groepsleden;
– levert ruimte op in iets waarin je al een tijd of regelmatig in vastloopt;
– geeft energie door gebruik te maken van elkaars ervaring.

Bovendien is het een mooie netwerk-oportunity – we leren elkaar beter kennen. Een mooie bijvangst, maar niet de reden om deel te nemen.

Praktisch
Wat kost het je?
– beetje huiswerk (5-10 minuten)
– 3 uur per gesprek en we plannen er eerst vier (dus 12 uur)
– 1 x per 6-8 weken

Je kan starten door je als UE-lid (samen) aan te melden bij mij (Gini Manting) via gini@ligna.nu.

Kernmerkend voor onze sessies
Energie en vooruitgang, vertrouwen en openheid, en iets aangaan met jezelf en anderen als ondernemer en als mens. Hardop twijfelen, hardop denken en leren van en met elkaar. En de ervaring leert (dus gegarandeerd): Naar huis met nieuwe inzichten. Groei is onvermijdelijk!