Open voor een nieuwe economie  


  Het is zover. United Economy wordt voor iedereen! Naast bedrijven kunnen particulieren voortaan ook gewoon meedoen met betalen in Uniteds. Met de All United-beweging bouwen we landelijk een groeiende beweging naar een nieuwe economie. We werken samen met inmiddels al vijf lokale netwerken, waaronder Arnhems Hert en Knooppunt Zeist. Samen zijn we All United. Zo maken we met vele kleine en grote initiatieven heuse sprongen naar een mooiere wereld. 

Doe je mee?

We nodigen mensen uit die we graag als pioniers bij onze beweging betrekken. Draag je graag positief bij aan de toekomst en houd je van vernieuwing? En van pionieren? Dan past het vast ook bij jou.

 

Bijzondere bijeenkomst in Arnhem 

We nodigen je uit voor een All-United-bijeenkomst in Theater het hof in Arnhem (Boekhorstenstraat 58). Een interactieve bijeenkomst waar je op een bijzondere manier kennismaakt met actieve gangmakers.

Ga in gesprek en maak kennis met hun verhalen. Ontdek hoe jij je talent kunt inzetten en meebewegen naar een nieuwe en duurzame economie. Het wordt een leuke bijeenkomst die je kosteloos wordt aangeboden. Voel je niet verplicht  maar voel je vooral welkom. De plaatsen in het theater zijn beperkt. Dus kies één van onderstaande data en meld je meteen aan. 

Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Meld je meteen aan

Bijeenkomst vrijdag 28 februari 
15:00-17:00 uur

Bijeenkomst vrijdag 3 april
19:00 - 21:00 uur
Meld je hier aan en vermeld voor welke datum je kiest 

Graag tot binnenkort

Lees op deze website meer over hoe het werkt, welke bedrijven al meedoen, wat we inmiddels bereikt hebben etc.