Open voor een nieuwe economie


Het is zover. United Economy wordt voor iedereen! Naast bedrijven kunnen particulieren voortaan ook gewoon meedoen met de United. Met United Economy bouwen we landelijk een groeiende beweging naar een nieuwe economie. Zo maken we met vele kleine en grote initiatieven heuse sprongen naar een mooiere wereld

Doe je mee?

We nodigen mensen uit die we graag als pioniers bij onze beweging betrekken. Ook jou dus. Omdat je positief bent ingesteld en van vernieuwing houdt. En vooral van pionieren. Net als wij.

Bijzondere bijeenkomst in Arnhem

We nodigen je uit voor een All-United-bijeenkomst in Theater het hof in Arnhem (Boekhorstenstraat 58). Een interactieve bijeenkomst waar je op een bijzondere manier kennismaakt met actieve gangmakers.

Ga in gesprek en maak kennis met hun verhalen. Ontdek hoe jij actief kan deelnemen en meebewegen naar een nieuwe en duurzame economie. Het wordt een leuke bijeenkomst die je kosteloos wordt aangeboden. Voel je niet verplicht  maar voel je vooral welkom. De plaatsen in het theater zijn beperkt. Dus meld je meteen aan.
Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

Meld je meteen aan

Bijeenkomst vrijdag 3 april
19:00 - 21:00 uur
Meld je hier aan en vermeld voor welke datum je kiest

Graag tot binnenkort