De beweging All United

De beweging All United bestaat uit het bedrijvennetwerk United Economy en vier lokale netwerken voor circulair geld. Samen dragen we bij aan de versnelling van de economische transitie. De lokale netwerken zijn: Arnhems Hert, Zeister Knoop, Vix (Alkmaar) en Utrechtse Euro. In diverse andere plaatsen/regio’s zijn lokale netwerken in voorbereiding. We zijn er trots op samen deze voortrekkersgroep in Nederland te vormen. Samen zijn we All United! 

Klik hier voor een praatplaat met stap-voor-stap uitleg hoe het werkt: download hier en scroll vervolgens naar beneden voor de uitleg. 

Met dank aan Leonie Haas van De Merkarchitect voor de prachtige weergave. 

Meedoen als particulier

Sinds 2020 is United Economy, via All United, ook actief betrokken bij het mogelijk maken voor particulieren om mee te doen. We starten met pioniers die met ons mee willen bouwen. We geloven in de kracht van onderop: jouw betrokkenheid doet ertoe!

Je circulair geld-rekening openen gaat via het betaalplatform van Circulair Geld Nederland (vanaf 15,= per jaar). Om als particulier mee te doen, kijk je als eerste of er een lokaal netwerk in jouw regio is. Het alternatief is het openen van je rekening in de groep/community ‘All United’. Open hier je rekening:

Aanmeldformulier lokaal netwerk 

Aanmeldformulier particulier All United

Let op: Als particulier word je NIET lid van het bedrijvennetwerk United Economy. Je opent je rekening als particulier op het betaalplatform van Circulair Geld Nederland. Je kunt dan met circulair geld afrekenen bij alle deelnemende bedrijven, dus ook die van United Economy. Je koopt circulair geld aan door er euro’s voor te betalen (je ziet het vanzelf als je inlogt op het betaalplatform of de app). Of misschien werk je bij een organisatie die jou deels in circulair geld wil uitbetalen. 

Lokaal netwerk: Zit er een lokaal circulair geld-netwerk bij jou in de buurt, dan is het een goed idee om daar lid van te worden. Je hebt dan leuke lokale (online of off-line) bijeenkomsten, verbindingen met lokale winkels en horeca, acties etc. Lokale initiatieven zijn er al in Zeist, Arnhem, Alkmaar en Utrecht. Klik hier voor meer informatie. Samen zijn we All United!

Actief bijdagen: Je kunt ervoor kiezen een groep te vormen samen met andere particulieren binnen All United. Dan zet je je actief in voor deze beweging. We organiseren ons als ‘zwermen’. Er is al een eerste zwerm (een whatsapp-groep) van de eerste pioniers. Mail je naam en telefoonnummer aan Cornelis als je aan de zwerm toegevoegd wilt worden. 

Zakelijk meedoen: Om zakelijk mee te doen met het bedrijvennetwerk United Economy klik je hier.