De beweging All United

De beweging All United bestaat uit het bedrijvennetwerk United Economy en vijf lokale netwerken voor circulair geld. Samen dragen we bij aan de versnelling van de economische transitie. De lokale netwerken zijn: Arnhems Hert, Knooppunt Zeist, VIX (Alkmaar), Utrechtse Euro en Eurijn (Wageningen). In diverse andere plaatsen/regio’s zijn lokale netwerken in voorbereiding. We zijn er trots op samen deze voortrekkersgroep in Nederland te vormen. Samen zijn we All United! 

Klik hier voor een praatplaat met stap-voor-stap uitleg hoe het werkt: download hier (naar beneden scrollen). 

Met dank aan Leonie Haas van De Merkarchitect voor de prachtige weergave.

Meedoen als particulier via All United

Vanaf 2020 is United Economy, via All United, ook actief betrokken bij het mogelijk maken voor particulieren om mee te doen. We starten met pioniers die met ons mee willen bouwen. We geloven in de kracht van onderop: jouw betrokkenheid doet ertoe!

Om als particulier mee te doen, kun je ervoor kiezen een groep te vormen samen met andere particulieren. We organiseren ons als ‘zwermen’. Er is al een eerste zwerm (een whatsapp-groep) van de eerste pioniers. Je aanmelden en je rekening openen werkt via het betaalplatform van Circulair Geld Nederland (vanaf 15,= per jaar). Dat kun je hier gelijk regelen:

Aanmeldformulier particulier All United

Let op: Als privé-persoon word je NIET lid van het bedrijvennetwerk United Economy. Je opent je rekening in de groep All United op het betaalplatform van Circulair Geld Nederland. Je kunt dan met circulair geld afrekenen bij alle deelnemende bedrijven. Je koopt circulair geld aan door er euro’s voor te betalen (je ziet het vanzelf als je inlogt op het betaalplatform of de app). Of misschien werk je bij een organisatie die jou deels in circulair geld wil uitbetalen. 

Lokaal netwerk: Zit er een lokaal circulair geld-netwerk bij jou in de buurt, dan is het een goed idee om daar lid van te worden. Je hebt dan leuke lokale (online of off-line) bijeenkomsten, verbindingen met lokale winkels en horeca, acties etc. Lokale initiatieven zijn er al in Zeist, Arnhem, Alkmaar, Utrecht en Wageningen. Klik hier voor meer informatie. Samen zijn we All United!