All United

Sinds 2020 is United Economy ook actief om privé-personen mee te laten doen. We starten met pioniers die met ons mee willen bouwen. Dat past binnen de beweging All United. All United is een samenwerking tussen het bedrijvennetwerk United Economy en de momenteel vijf lokale initiatieven voor circulair geld. We geloven in de kracht van onderop: jouw betrokkenheid doet ertoe!

Om als particulier mee te doen, kijk je als eerste of er al een lokaal netwerk is in jouw regio. Zie hierna. Zo niet, dan kun je meedoen in de groep All United.

Ook kun je actief bijdragen. We organiseren ons als ‘zwermen’. Er is al een eerste zwerm (een whatsapp-groep) van de eerste pioniers. Mail je naam en telefoonnummer aan Cornelis als je in de app-groep wilt.  

Je aanmelding en het openen van je rekening loopt via het betaalplatform van Circulair Geld Nederland (vanaf 15,= per jaar). Dat kun je hier gelijk regelen:

Aanmeldformulier lokaal initiatief

Aanmeldformulier particulier All United

Let op: Als privé-persoon word je NIET lid van het bedrijvennetwerk United Economy. Wel kun je uiteraard met circulair geld afrekenen bij alle deelnemende bedrijven. Je koopt circulair geld aan door er euro’s voor te betalen (je ziet het vanzelf als je inlogt op het betaalplatform of de app). Of misschien werk je bij een organisatie die jou deels in circulair geld wil uitbetalen. 

Lokaal netwerk: Zit er een lokaal circulair geld-netwerk bij jou in de buurt, dan is het een goed idee om daar lid van te worden. Je hebt dan leuke lokale (online of off-line) bijeenkomsten, verbindingen met lokale winkels en horeca, acties etc. Lokale initiatieven zijn er al in Zeist, Arnhem, Alkmaar, Utrecht en Wageningen. Klik hier voor meer informatie. Samen zijn we All United!