Let's get to Zero

Groeipad
Heb jij een plan? Een plan waarin het pad beschreven staat hoe je als organisatie ecologisch en sociaal steeds meer waarde creëert?
Een ochtend vol inspirerende verhalen en voorbeelden over het zetten en verwezenlijken van duurzame doelen:

  • Bert van Son - MUD Jeans international B.V 
  • Hans Snel - Happy Planet Professionals
  • Renée van den Heuvel - Duurzame Leverancier

Na de korte presentaties ga je zelf aan de slag. In kleine groepjes ga je met een spreker naar keuze in gesprek. ‘Hoe kan ik dat zelf doen in mijn bedrijf?’ Leer, ervaar, onderzoek en verleg je grenzen. Let’s get to zero!

 

Koos Wagensveld
Op veler verzoek ik ook Koos Wagensveld aanwezig op 10 maart. Optioneel is er na de lunch, de mogelijkheid voor een verdiepend groepsgesprek met Koos. Het onderwerp bepalen we gezamenlijk ter plekke.

Koos Wagensveld is lector Financial Control en tevens universitair docent Accounting & Control. Zijn expertise is duurzaam performance management zoals duurzaamheid tonen in je  jaarverslag, true pricing en meervoudige waardecreatie.

 

Iedereen is welkom
Iedereen is welkom op het lente-event van 10 maart. Voor United Economy-partners is deelname kosteloos (inclusief een introducé.) Voor niet-leden zijn de deelnamekosten €75,- ex btw.

 

Optioneel: lunch 
Iedereen die wil kan op eigen kosten gebruik maken van een heerlijke lunch in het restaurant van Antropia. Kosten van de lunch zijn € 19,50 p.p. De bijdrage wordt achteraf (in Uniteds) aan je doorgefactureerd. Als je mee wilt lunchen is aanmelden een must!

Lente-event  * 10 maart 2020 *

 

Antropia, Hoofdstraat 8, Driebergen
Inloop 9:15 uur - Lunch 11:45 - Verdiepingssessie 12:30-14:45