Bij alle Odin supermarkten in Nederland kan je met een klantenpas betalen die je kunt opwaarderen met circulair geld. Hiermee draag je bij aan een duurzame transitie.  Met een aantal eenvoudige stappen kan je meedoen:

Stap 0.
Als je een United-rekening of ander circulair geld rekening hebt kan je deze stap overslaan!

Als particulier kan je hier een circulair geld rekening openen.
Wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.
Als onderneming wordt je eerst lid van United Economy voordat je je United-rekening ontvangt.
Aanmelden kan hier.

Stap 1.

Regel een klantenpas/ledenpas van Odin; als je deze al hebt kan je deze stap overslaan. Kijk op www.odin.nl of vraag een medewerker naar de voorwaarden/voordelen. 
Belangrijk: Wil je geen lid worden van Odin maar wel met circulair geld je boodschappen betalen? Stuur dan een email naar Ruud Janse: r.janse@odin.nl en vermeld daarin je naam en adres. Je gratis
klantenpas wordt dan naar je toegestuurd.

Stap 2.

Klanten/ledenpas van Odin bij de hand?!
Je kan nu circulair geld overmaken naar Estafette Odin B.V.
Log in op je Circuit Nederland rekening, online of via de app, en doe een
‘betaling aan deelnemer’ aan Estafette Odin B.V.
Maak het bedrag over dat je als boodschappentegoed op je pas wilt en vermeld bij de omschrijving de laatste 5 cijfers die op je ledenpas/klantenpas staan.

Stap 3.
Als het tegoed op je pas staat, kun je boodschappen doen bij alle Odin supermarkten in Nederland door je klanten/ledenpas te laten scannen bij de kassa. Estafette Odin betaalt met het circulaire geld leveranciers
die meedoen aan Circuit Nederland. 

Via de kracht van ons netwerk én het circulaire geld versterken we elkaar en maken we met alle transacties samen grote sprongen naar een duurzame economie!