Vandaag, woensdag 22 juli 2020, presenteren we vanuit de beweging All United de wegwijzer naar een duurzame, sociale en eerlijke economie. In de vorm van een Praatplaat. Deze laat stap voor stap zien hoe systeemverandering en mindsetverandering samengaan. De praatplaat heeft een hart in het midden, want we zijn verbonden vanuit intrinsieke motivatie om de wereld (nog) mooier te maken.

De beweging All United bestaat momenteel uit het bedrijvennetwerk United Economy en vijf lokale netwerken voor circulair geld. Samen dragen we bij aan de versnelling van de economische transitie. De lokale netwerken zijn: Arnhems Hert, Knooppunt Zeist, VIX (Alkmaar), Utrechtse Euro en Eurijn (Wageningen). In diverse andere plaatsen/regio’s zijn lokale netwerken in voorbereiding. We zijn er trots op samen deze voortrekkersgroep in Nederland te vormen. Samen zijn we All United! 

Zin om met ons mee te wandelen? Laat je verder inspireren en download hier de stap-voor-stap uitleg bij de praatplaat (naar beneden scrollen). 

Met dank aan Leonie Haas van De Merkarchitect voor de prachtige weergave.