Medemenselijk Ondernemen

De mens centraal – niet als ‘human resource’, maar als mens.

Hoe doe je dat eigenlijk in de praktijk?

Als organisatie bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken wordt steeds meer gemeengoed, zeker voor de leden van United Economy. Met een andere blik op welvaart en welzijn laten zien hoe het anders kan. Met meer oog voor de medemens en de maatschappij.

Wanneer je de essentie van je organisatie, je bedrijfsvoering, stoelt op een medemenselijke basis en je met liefde committeert aan het welzijn en de bloei van alle stakeholders draag je bij aan een menswaardig bedrijfsleven. Medemenselijke ondernemingen zijn de voorlopers van een economie met een menselijk gelaat. Dat klinkt mooi, maar hoe doe je dat?

Luisteren naar de ander, elkaar leren kennen. Niet vermoeden wat de ander wil, maar het bevragen. Hoe geef je een medemenselijke onderneming vorm en zorg je ervoor dat dit de motor wordt van meervoudige waardecreatie op de lange termijn?

Daarover gaan we op 23 juni met elkaar in gesprek, waardoor we kennis met elkaar kunnen uitwisselen, vragen beantwoorden en goede voorbeelden delen. De bijeenkomst staat inhoudelijk onder de inspirerende leiding van prof. dr. Harry Hummels en Christine Swart (bestuursleden van Stichting Agape in Organisaties Nederland).

Tijd: 16.00 – 19.00*
Locatie: Omg. Nijmegen*

Meld je direct aan!

* Exactie tijd en locatie onder voorbehoud van het aantal aanmeldingen