UE Jaarevent

16 juni 2023

De Groene Afslag, Laren

Met alle deelnemers die we inmiddels hebben, hebben we natuurlijk ook een uitgebreide schat aan kennis en ervaring in ons netwerk. Op het gebied van duurzaam ondernemen, maar natuurlijk ook ieder met zijn eigen expertise.

Jij wil als ondernemer meebouwen aan een nieuwe economie, maar soms vraag je je af of je in je eentje wel het verschil kunt maken. Het goede nieuws is, je hoeft het niet alleen te doen. United Economy is een netwerk van bedrijven die zich samen inzetten voor economische systeemverandering.

Hoe doen wij dat? We kopen zoveel mogelijk bij elkaar in. We bepalen zelf de spelregels van onze eigen onderlinge economie. En we zorgen dat altijd echte waarde op de eerste plaats staat.

Is het wat voor jou / jouw bedrijf/organisatie om kennis te maken? Dat kan op ons aankomende jaarevent.

Leren van elkaar
Onder de noemer “Leren van elkaar” willen we deze kennis en ervaring inzetten om elkaar vooruit te helpen en zo meer impact te maken.
Daarom zullen op dit jaarevent, op vrijdag 16 juni bij De Groende Afslag in Laren, diverse deelnemers een workshop verzorgen, wat heeft geresulteerd in een ontzettend tof en gevarieerd aanbod!

Kosten
Voor UE-deelnemers zijn er uiteraard geen kosten aan het jaarevent verbonden. Ben je nog geen UE-deelnemer? Dan kan je komen kennismaken voor € 175,- ex. btw. Sluit je bedrijf/organisatie binnen een maand na het event alsnog aan bij United Economy, dan brengen we bovengenoemde kosten in mindering op je lidmaatschapsbijdrage.

Wat kom jij leren?
Onderstaand vind je het programma van de workshops die we, deels parallel aan elkaar, gaan aanbieden. Verder naar beneden vind je de inhoudelijke beschrijving per workshop.

Kom je ook?
Meld je direct aan en blokkeer je agenda! Op het aanmeldformulier kan je je favoriete workshops aanvinken, zodat wij rekening kunnen houden met aantallen voor de zaalindeling.

Locatie
We zijn voor deze leerzame dag te gast bij UE-deelnemer De Groene Afslag. De circulaire hub van de regio Gooi en Vechtstreek, waar iedereen welkom is. Een logistieke wonderplek waar vijf dorpen elkaar aantikken, pal onderaan afrit 8 van de A1, waar je dus letterlijk de groene afslag neemt.

De Groene Afslag is een café, restaurant, flexwerkplek, evenementenlocatie en vergaderzalenverhuurbedrijf. Een gemeenschappelijk speelplein voor mensen die inzien dat we linksom, rechtsom, een aantal dingen zullen moeten veranderen in onze levens.

In het meest bijzondere slooppand van het land. Waar het gebouw een speciale historie en ieder meubelstuk een verhaal heeft. Waar de mensen rondlopen alsof ze door een museum schuifelen.