Sluit je aan

Meer impact bereiken we samen!

United Economy is er voor ondernemingen en organisaties met hart voor duurzaamheid. We bedoelen dan het streven naar een optimale balans tussen Planet, People & Prosperity. Lid worden betekent commitment geven dat je bedrijf zich daarin ontwikkelt.

Als lid ben je zichtbaar op de United Economy-website, ben je welkom op bijeenkomsten en events en ben je actief in onze eigen duurzame economie. Want meer impact bereiken we samen!

Aanmelden voor zakelijk lidmaatschap 

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen en sluit je aan bij ons netwerk van intrinsiek gedreven ondernemers en professionals. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je te verwelkomen en je registratie te voltooien.

Wij vermelden je op de website, openen desgewenst je United-rekening en sturen je de nodige informatie om van start te kunnen.

Meld je aan

Circulair geld-rekening?

Lidmaatschap

Waarom lid worden?

Bedrijven die hun duurzame impact willen vergroten, zijn bij United Economy op de juiste plek. De waarde die je creëert voor je klant, voor je medewerkers, voor je omgeving en de wereld, dáár gaat het om. United Economy-deelnemers helpen elkaar vooruit door middel van onderlinge handel en kennisdeling. Verbinding is immers de sleutel voor gezonde bedrijfsvoering en een gezonde economie. Herken jij je hierin? Sluit je dan aan bij United Economy!

Graag meedoen, maar lidmaatschapsbijdrage vormt belemmering? 

We vinden het belangrijk om een inclusief netwerk te zijn. In de huidige economie komt geld soms te weinig terecht op plekken waar juist veel waardecreatie plaatsvindt. Indien de lidmaatschapsbijdrage te hoog is voor je bedrijf/organisatie en je bedrijf juist wel meerwaarde biedt voor het UE-netwerk, dan plannen we een ‘draagkrachtgesprek’. Gebruik daarvoor het aanmeldformulier. Rekening houdend met het belang om de coöperatie United Economy kostendekkend te houden, willen we zorgen dat iedereen mee kan doen om via circulair geld te bouwen aan een (nog) mooiere wereld.

Deze voordelen noemen United Economy-deelnemers: 

Waardevol netwerk,
nieuwe klanten

Gemak bij circulair en sociaal inkopen

Renteloze
coöperatieve kredieten

Korte betaaltermijnen

Kennisdelen en innovatie

Positieve energie

Systeem-verandering door
de kracht van onderop

Samen bouwen aan
een mooiere
wereld

Waardevol netwerk,
nieuwe klanten

Gemak bij circulair en sociaal inkopen

Renteloze
coöperatieve kredieten

Korte betaaltermijnen

Kennisdeling en innovatie

Positieve energie

Systeem- verandering door
de kracht van onderop

Samen bouwen aan
een (nog) mooiere
wereld