De eenvoudigste manier om je positieve impact te vergroten!

(… en kans te maken op een MUD Jeans)

Zie jij het ook? Steeds meer mensen en bedrijven die zich met passie inzetten voor een nog mooiere wereld? Biologische restaurants, fairtrade winkels, circulaire bedrijven, sociale initiatieven, noem maar op. Wil jij daar deel van uit maken? Wil je deze beweging helpen groeien? Dat kan heel simpel door als particulier jouw circulair geld-rekening te openen.

Wil je als particulier in contact zijn met andere enthousiastelingen? Daarvoor hebben we een app-groep. Mail aan Cornelis je naam en telefoonnummer om toegevoegd te worden aan de app-groep.

Voor zakelijk aansluiten, klik hier.

Wij zijn All United, een groeiende groep mensen en bedrijven die het positieve in de wereld versterken. All United is een samenwerkingsverband van de initiatieven Utrechtse Euro, Arnhems Hert, VIX (Alkmaar), Zeister Knoop, Eurijn (Wageningen) en United  Economy (landelijk). Met bekende koplopers als Greenchoice, Odin, Eosta, Kyotolease, Peeze, MVO Nederland en veel anderen.

We zien een toekomst voor ons waarin het vanzelfsprekend is goed voor elkaar en de aarde te zorgen. We gebruiken circulair geld om deze transitie te versnellen. 

Iedereen geeft geld uit. Maar waar komt ‘jouw’ geld terecht nadat je het hebt uitgegeven? Gewone euro’s, waarmee jij een duurzame aankoop hebt gedaan, belanden gemiddeld na drie transacties al ergens waar het juist negatieve impact heeft. Zoals fossiele brandstoffen, vliegreizen, vervuilende producten etc. Betalen met circulair geld heeft het voordeel dat je wéét wat er met je geld gebeurt! Dat blijft circuleren tussen gelijkgestemden. En wordt dus steeds opnieuw uitgegeven aan duurzame producten en diensten. Zo versterkt jouw geld keer op keer de duurzame economie. Betalen wordt bepalen!

Drie manieren hoe je gelijk mee kunt doen:

1. Open je voor de nieuwe economie. Open als particulier je circulair geld-rekening. Dat kan bij een lokaal initiatief in je eigen regio of anders bij All United. Lidmaatschap vanaf 15,= per jaar.

2. Vergroot je veranderkracht. Vervolgens kun je gelijk aankopen doen in circulair geld (1 op 1 aan te kopen met euro’s). Het aantal deelnemende bedrijven (je ziet ze in de circulair geld-app) is nu nog niet heel groot. Dus in het begin zul je af en toe een aankoop kunnen doen. Maar alle beetjes helpen en samen maken we het groot.

3. Ken jij een mooi bedrijf dat perfect past? Draag een winkel, restaurant of ander bedrijf voor via info@unitedeconomy.nl. Passende bedrijven zijn bedrijven met een intrinsieke motivatie voor lokaal, duurzaam en sociaal ondernemerschap. Als het door jou voorgedragen bedrijf mee gaat doen, dan informeren we je uiteraard.

En die MUD Jeans dan? Voor deze publieksactie zijn drie circulaire jeans beschikbaar gesteld door deelnemer MUD Jeans. Eén wordt verloot onder particulieren die tussen nu en 31 december 2020 een All United-rekening openen. Eén jeans verloten we onder degenen die in die periode een privé-aankoop doen met circulair geld (met één aankoop maak je al kans). En de laatste MUD Jeans is ter verloting onder de inzenders die een mooi waardegendreven bedrijf voordragen. Uiteraard zorgen wij voor een eerlijke verloting.

Zet jij de stap? Over één minuut kun al onderdeel zijn van deze beweging naar een nieuwe economie!