Gerwin de Vries aan het woord,

Carpoolen met elektrische auto’s? Innovatieve communicatie software gebruiken? Betalen met een alternatief betaalmiddel? Medewerkers zo duurzaam mogelijk inzetten?
Bomen planten op Sumatra? De arbeidsongeschiktheidsverzekering opzeggen? Of zelfs uitgroeien tot vitaalste bedrijf van Nederland?

Een paar jaar geleden klonk het onmogelijk, maar het is ons állemaal gelukt.

Om je te inspireren delen we zeer binnenkort onze verhalen en ideeën in een nieuw inspiratieverslag. Onthoud daarbij één ding: niet te lang denken, maar gewoon doen!
Dat geldt ook voor deelname aan United Economy. We zijn een waardegedreven organisatie: geld is voor ons een middel, geen doel op zich. Daarom zijn we aangesloten bij United Economy. Binnen dit landelijke netwerk van ondernemers willen we het principe doorbreken dat geld een manier is om meer geld te verdienen. We maken gebruik van ons eigen betaalmiddel: de United. Met dit betaalmiddel ruilen we onze producten en diensten uit, zonder rente en los van de dynamiek van geldmarkten. Zo ondernemen we op basis van echte waarde en bouwen we aan een eerlijke economie. Omdat alle betrokkenen bewust omgaan met natuur en milieu, weten we bovendien zeker dat de United in een duurzaam, sociaal en groen netwerk circuleert.